
Bratislavská klobása
trvanlivý tepelne neopracovaný mäsový výrobok, údený
Popis produktu
100 g hotového výrobku je vyrobené zo 105 g mäsa. Zloženie: bravčové mäso, bravčová slanina, hovädzie mäso, jedlá soľ, koreniny a extrakty korenín, dextróza, zvýrazňovače chuti a vône E621, E635; maltodextrín, antioxidant E 316, cesnak, štartovacia kultúra, konzervačná látka E 250. Výživové hodnoty na 100 g výrobku: Energia: 2131 kJ/507 kcal; Tuky: 49,6 g; z toho nasýtené mastné kyseliny: 17,4 g; Sacharidy: 1,9 g; z toho cukry: 1,1 g; Bielkoviny: 13,8 g; Soľ: 3,8 g. |
Parametre produktu
Trvanlivosť | 60 dní |
Skladovacia teplota | 0 až +4 °C |